Întrebări și răspunsuri WallMuralia.ro

Ce produse oferă WallMuralia?

În magazinul WallMuralia puteți cumpăra: tablouri pe sticlă, sticlă acrilică și pânză canvas. Oferim, de asemenea, tocătoare din sticlă, panouri de sticlă pentru bucătărie și ceasuri de perete din sticlă, precum și autocolante pentru uși.
Magazinul WallMuralia are o gamă largă de produse pentru decorul interior. Oferim tablouri pe sticlă, sticlă acrilică și pânză. Decorațiuni de bucătărie: panouri de bucătărie din sticlă și tocătoare din sticlă. Oferta de decorațiuni din sticlă include și ceasuri de perete pe sticlă cu diverse formate. În plus, oferim și fototapete autoadezive pentru uși de diferite dimensiuni.


Cum poate fi aleasă grafica potrivită?

Structura magazinului este împărțită în produse, iar acestea la rândul lor sunt împărțite în categorii după mărime. Fiecare dintre categoriile unui anumit produs conține de la câteva sute la câteva mii de motive cu teme diferite. Am încercat să le alegem astfel încât să satisfacă așteptările tuturor clienților. Puteți utiliza, de asemenea, motorul de căutare care va găsi motive corespunzătoare frazei introduse în cadrul produsului selectat. Puteți solicita întotdeauna ajutorul consultanților noștri sunând la numărul de telefon +40 312294741 sau prin e-mail la adresa biuro@wallmuralia.ro


Cum se plasează o comandă?

După selectarea produsului și găsirea motivului corespunzător, este îndeajuns să-l adăugați în coș. Completați formularul de comandă din coș și efectuați plata.


Cum se plătește comanda?

Puteți plăti comanda prin intermediul plăților online populare și sigure: PayU și PayPal, transfer tradițional într-un un cont bancar sau alegeți plata la livrare la curier.