WallMuralia Blog

Blog - WallMuralia.ro

23.02.2021

Un dormitor mic - aranjamente și inspirații moderne pentru un interior la modă

Un dormitor mic constituie o problemă destul de grea, atunci când vine vorba despre un design interior reușit și funcțional. În primul rând, trebuie să luați în considerare fiecare centimetru de spațiu disponibil și să profitați de el la maxim într-un mod funcțional.

mai mult
21.01.2021

Cum se monteazăpanourile de sticlă în bucătărie?

Plăcile ceramice au fost întotdeauna o modalitate bună de a spori estetica pereților din bucătărie. În același timp, erau foarte funcționale. Astăzi rolul lor este preluat de panourile de sticlă. Rezistente la zgârieturi, șocuri termice și temperaturi ridicate. 

mai mult
09.12.2020

Ce decorațiuni de perete se vor potrivi în bucătărie?

Bucătăria este locul în care petrecem mult timp în fiecare zi. De aceea ne decidem din ce în ce mai des să utilizăm decorațiuni de perete și gadget-uri de bucătărie cu motive interesante, care conferă caracter, subliniază stilul și permit o abordare originală a aranjamentului interior. Care ornamente de perete vor funcționa cel mai bine în bucătărie?

mai mult
29.11.2020

Avantajele sticlei în locul faianței în bucătărie, adică panouri de bucătărie din sticlă

De zeci de ani am fost obișnuiți cu pereți de bucătărie acoperiți cu faianță. S-ar părea că aceasta este soluția perfectă pentru fiecare casă. Și, deși acest finisaj este agreat de toată lumea, există soluții și mai bune.

mai mult
28.11.2020

Cum să plasați tablourile pe perete?

Amenajarea interioarelor este o adevărată artă. Fiecare încăpere are propriile reguli. Cu toate acestea, merită să aranjați camerele individuale ținând cont de un concept în general consistent pentru întregul apartament.

mai mult
27.11.2020

Ce ceas pentru bucătărie și sufragerie - 5 sugestii verificate

Bucătăria și sufrageria sunt încăperi care ar trebui să stimuleze pofta de mâncare. De aceea, amenajarea lor este extrem de importantă. Accesoriile precum șervețele, fețe de masă, ceasuri de perete sau perdele contează foarte mult.

mai mult
26.11.2020

Decorații pe sticlă – design modern

Amenajările interioare moderne sunt din ce în ce mai des caracterizate printr-un stil minimalist, unde contează spațiul liber, accentele decorative delicate și formele simple. În plus, apar multe accente metalice și de sticlă. Decorațiunile moderne pe sticlă se încadrează perfect în această tendință.

mai mult