WallMuralia Blog

Blog - WallMuralia.ro

15.06.2021

Cum să amenajați camera unui copil?

Amenajarea unei camere pentru copii este o adevărată provocare pentru părinții care vor să o facă nu numai atractivă, ci și complet funcțională. Indiferent dacă camera aparține unui băiat sau unei fete, este important ca spațiul să stimuleze imaginația și să permită atât unui preșcolar, cât și unui copil de vârstă școlară să se dezvolte.

mai mult
18.05.2021

Cum să aranjezi un dormitor în stil scandinav? Verifică și inspiră-te cu idei noi

Spațiul clasic inspirat de Scandinavia pune accent mai mare asupra funcționalității, decât esteticii. Pentru multe persoane, interioarele concepute minimal în stilul scandinav par să fie puțin confortabile și austere, dar accesoriile unice și bine gândite folosite cu acest stil fac spațiul fermecător și unic.

mai mult
15.04.2021

Decorați-vă interiorul cu autocolante - cele mai populare modele

Autocolantele de perete sunt nu numai un decor original pentru camera unui copil. Astăzi, autocolantele pot oferi mobilierului dvs. o nouă viață. Ce autocolante să alegeți? Ce tipare sunt la modă în acest sezon? Care autocolante se potrivesc în dormitor și care pentru camera copiilor?

mai mult
11.03.2021

Cum să amenajați o sufragerie conectată cu bucătăria?

În clădirile moderne, rar veți mai găsi sufragerii care să nu fie conectate cu bucătăria. Această soluție permite noi posibilități de amenajare, mai ales atunci când apartamentul are o sufragerie cu bucătărie de 25 m2. Cum să amenajați o sufragerie cu bucătărie nu numai modern, ci și confortabil?

mai mult
23.02.2021

Un dormitor mic - aranjamente și inspirații moderne pentru un interior la modă

Un dormitor mic constituie o problemă destul de grea, atunci când vine vorba despre un design interior reușit și funcțional. În primul rând, trebuie să luați în considerare fiecare centimetru de spațiu disponibil și să profitați de el la maxim într-un mod funcțional.

mai mult
21.01.2021

Cum se monteazăpanourile de sticlă în bucătărie?

Plăcile ceramice au fost întotdeauna o modalitate bună de a spori estetica pereților din bucătărie. În același timp, erau foarte funcționale. Astăzi rolul lor este preluat de panourile de sticlă. Rezistente la zgârieturi, șocuri termice și temperaturi ridicate. 

mai mult
09.12.2020

Ce decorațiuni de perete se vor potrivi în bucătărie?

Bucătăria este locul în care petrecem mult timp în fiecare zi. De aceea ne decidem din ce în ce mai des să utilizăm decorațiuni de perete și gadget-uri de bucătărie cu motive interesante, care conferă caracter, subliniază stilul și permit o abordare originală a aranjamentului interior. Care ornamente de perete vor funcționa cel mai bine în bucătărie?

mai mult
29.11.2020

Avantajele sticlei în locul faianței în bucătărie, adică panouri de bucătărie din sticlă

De zeci de ani am fost obișnuiți cu pereți de bucătărie acoperiți cu faianță. S-ar părea că aceasta este soluția perfectă pentru fiecare casă. Și, deși acest finisaj este agreat de toată lumea, există soluții și mai bune.

mai mult
28.11.2020

Cum să plasați tablourile pe perete?

Amenajarea interioarelor este o adevărată artă. Fiecare încăpere are propriile reguli. Cu toate acestea, merită să aranjați camerele individuale ținând cont de un concept în general consistent pentru întregul apartament.

mai mult
27.11.2020

Ce ceas pentru bucătărie și sufragerie - 5 sugestii verificate

Bucătăria și sufrageria sunt încăperi care ar trebui să stimuleze pofta de mâncare. De aceea, amenajarea lor este extrem de importantă. Accesoriile precum șervețele, fețe de masă, ceasuri de perete sau perdele contează foarte mult.

mai mult
26.11.2020

Decorații pe sticlă – design modern

Amenajările interioare moderne sunt din ce în ce mai des caracterizate printr-un stil minimalist, unde contează spațiul liber, accentele decorative delicate și formele simple. În plus, apar multe accente metalice și de sticlă. Decorațiunile moderne pe sticlă se încadrează perfect în această tendință.

mai mult