Despre noi - WallMuralia.ro

WallMuralia.ro - magazin cu decorațiuni pentru pereți

Datorită calității excepționale a imprimării pe sticlă, sticlă acrilică sau pânză canvas, putem crea în ziua de azi amenajări interioare neobișnuite. Culorile neobișnuite și imprimeurile care reflectă fiecare detaliu sunt trăsături caracteristice ale decorațiunilor de perete pe sticlă sau acril. La WALLMURALIA, dorim să vă arătăm toate avantajele și frumusețea acestor minunate tablouri, panouri și altor elemente de design interior.

WALLMURALIA este un magazin în care vă propunem tablouri pe sticlă, tablouri pe sticlă acrilică, tablouri imprimate pe pânză, panouri de bucătărie din sticlă, tocătoare din sticlă, ceasuri de perete pe sticlă și autocolante pentru uși. Pe fiecare dintre aceste produse putem imprima motivul ales de dvs. În plus, pentru fiecare dintre aceste produse, puteți alege dimensiunea care se va potrivi cel mai bine în interiorul casei dvs.

Galeriile cu tablouri, panouri sau ceasuri conțin câteva mii de motive unice și teme diverse. Sperăm că vom satisface gusturile tuturor clienților. Fiecare dintre aceste motive poate fi transferat pe decorațiunile din sticlă pentru bucătărie, sufragerie sau dormitor. Datorită utilizării celei mai recente tehnologii de imprimare digitală pe panouri de sticlă și acril, decorațiunile de perete comandate se caracterizează prin cea mai înaltă calitate a imprimării și reproducerea exactă a celor mai mici detalii ale motivului.

După ce ați selectat decorul (tablou, ceas sau panou pe sticlă, sticlă acrilică sau pânză) și ați completat datele necesare pentru finalizarea comenzii, puteți alege una dintre metodele de plată disponibile. Câteva zile mai târziu – în funcție de produs – va sosi curierul cu decorul de perete comandat.

Exemple de interioare cu produsele noastre