Plata și livrarea la magazinul Wallmuralia

Oferta noastră include produse pe care le realizăm la comandă individuală. Timpul de realizare a comenzii este între 6 și 7 zile lucrătoare, calculate din momentul confirmării primirii comenzii.
Atunci când plasați o comandă, puteți alege dintre mai multe opțiuni de plată.

La WALLMURALIA, vă oferim posibilitatea de a alege metoda de plată pe care o preferați, iar mărfurile comandate le livrăm prin companii de curierat verificate și sigure.


PayU - plată online rapidă și sigură de la orice bancă sau cu orice card de credit. Dacă veți alege această metodă, veți fi redirecționat către pagina de autentificare a băncii dvs. După finalizarea plății, fondurile vor fi înregistrate în contul nostru.


PAYPAL - alegeți plata prin PayPal, iar după finalizarea procesului de comandă veți fi redirecționat direct către PayPal. Dacă sunteți deja client PayPal, vă puteți conecta cu datele dvs. de utilizator și confirma plata. Dacă sunteți un client nou PayPal, vă puteți conecta ca vizitator sau puteți crea un cont PayPal nou, după care veți confirma plata.


Transfer obișnuit - plățile pot fi efectuate și prin transfer obișnuit în cont. Drukarnia Piga.pl Sp. z o.o. ul. Przemysłowa 68, 43-100 Tychy PL 98 1050 1399 1000 0090 8084 6059

Ramburs la livrare - puteți plăti comanda direct la primirea coletului de la curierul GLS. Asigurați-vă că adresa furnizată este corectă și include toate informațiile necesare pentru livrarea coletului. Acordați, de asemenea, atenție dacă numărului de telefon furnizat pentru curier este corect.


Comanda va fi trimisă prin intermediul companiilor de curierat. Fiecare colet este ambalat estetic și sigur. Costurile de expediere sunt calculate în timpul plasării comenzii și incluse automat în costurile acesteia. Totalul costurilor de livrare depinde de comandă, adică de cantitatea și dimensiunea produselor comandate.