Panouri de sticlă pentru bucătărie

Panouri de perete de bucătărie din sticlă securizată

O bucătărie elegantă necesită un decor elegant. O soluție perfectă sunt panourile de sticlă cu imprimeu. Se potrivesc ideal în bucătăriile moderne și elegante. Sunt ușor de întreținut și nu există probleme majore la spălarea murdăriei de pe ele. Panourile pe sticlă sunt un decor sofisticat care poate fi combinat cu un interior modern de bucătărie.

Panou perete bucătărie
tigru cascadă - 100x50 cm
Panou perete bucătărie tigru cascadă
249.95 LEI
detalii
Panou de bucătărie
gresie portugheză - 100x50 cm
Panou de bucătărie gresie portugheză
249.95 LEI
detalii
Panou de bucătărie
ceașcă de cafea - 100x50 cm
Panou de bucătărie ceașcă de cafea
249.95 LEI
detalii
Panou de bucătărie
Condimente și ierburi - 100x50 cm
Panou de bucătărie Condimente și ierburi
249.95 LEI
detalii
Sticlă pentru bucătărie
zid de cărămidă - 100x50 cm
Sticlă pentru bucătărie zid de cărămidă
249.95 LEI
detalii
Panou sticla securizata bucatarie
margarete roz - 100x50 cm
Panou sticla securizata bucatarie margarete roz
249.95 LEI
detalii
Sticlă pentru bucătărie
model floral - 100x50 cm
Sticlă pentru bucătărie model floral
249.95 LEI
detalii
Panou perete bucătărie
valuri abstracte - 100x50 cm
Panou perete bucătărie valuri abstracte
249.95 LEI
detalii
Sticlă pentru bucătărie
Cascada din junglă - 100x50 cm
Sticlă pentru bucătărie Cascada din junglă
249.95 LEI
detalii
Sticlă bucătărie
Un coș de legume fructe - 100x50 cm
Sticlă bucătărie Un coș de legume fructe
249.95 LEI
detalii
Sticlă pentru bucătărie
Fructe si legume - 100x50 cm
Sticlă pentru bucătărie Fructe si legume
249.95 LEI
detalii
Panou de bucătărie
Picaturi de apa - 100x50 cm
Panou de bucătărie Picaturi de apa
249.95 LEI
detalii
Panou sticlă decorativa bucătărie
trandafiri rosii - 100x50 cm
Panou sticlă decorativa bucătărie trandafiri rosii
249.95 LEI
detalii
Panou sticla securizata bucatarie
ceașcă de cafea - 100x50 cm
Panou sticla securizata bucatarie ceașcă de cafea
249.95 LEI
detalii
Panou sticlă decorativa bucătărie
Floarea soarelui - 100x50 cm
Panou sticlă decorativa bucătărie Floarea soarelui
249.95 LEI
detalii
Panou perete bucătărie
flori abstracte - 100x50 cm
Panou perete bucătărie flori abstracte
249.95 LEI
detalii
Sticlă printata bucătărie
cafea aromatică - 100x50 cm
Sticlă printata bucătărie cafea aromatică
249.95 LEI
detalii
Panou perete bucătărie
Cafea si ciocolata - 100x50 cm
Panou perete bucătărie Cafea si ciocolata
249.95 LEI
detalii
Panou de bucătărie
placi ceramice - 100x50 cm
Panou de bucătărie placi ceramice
249.95 LEI
detalii
Sticlă pentru bucătărie
Ierburi pe un șir de caractere - 100x50 cm
Sticlă pentru bucătărie Ierburi pe un șir de caractere
249.95 LEI
detalii
Sticlă pentru bucătărie
Iarna în afara ferestrei - 100x50 cm
Sticlă pentru bucătărie Iarna în afara ferestrei
249.95 LEI
detalii

Cele mai populare motive grafice pentru panouri de bucătărie din sticlă

În galeriile noastre, propunem multe motive diferite, imprimate pe panouri de sticlă pentru bucătărie prin metode digitale. Acestea creează un efect de spațiu mai mare, iar încăperea devine mai luminoasă. Prin urmare, panourile din sticlă de bucătărie sunt potrivite în special pentru bucătăriile mici și înghesuite. Desigur, acestea vor arăta frumos și în spații mari, unde vor spori percepția dimensiunilor încăperii. Pentru panourile de bucătărie din sticlă, cel mai adesea sunt alese motive cu fructe, legume și ierburi aromate, precum și cafea, ceai și natură, în înțelesul larg al cuvântului, și peisaje .. În bucătării se potrivesc foarte bine motivele cu ierburi, flori, priveliști frumoase, peisaje provensale, câmpuri de lavandă și multe altele. În bucătăriile moderne, foarte bine arată imprimeurile pe sticlă sub formă de panoramă de oraș, spațiu cosmic sau abstracții, beton, marmură sau efecte 3D.

Decorațiuni sigure și ușor de curățat

Cele mai sofisticate decorațiuni din sticlă reprezintă un accesoriu frumos pentru o bucătărie modernă. Utilizarea acestora nu este foarte solicitantă. De obicei, sunt montate în pereți și în alte elemente ale încăperii, astfel încât rareori se întâmplă să cadă sau să se spargă. Panourile din sticlă pot fi păstrate curate cu ușurință, spre deosebire de faianța tradițională, în cazul căreia se murdăresc repede rosturile și care își pierde calitățile estetice în timp. Panourile pe sticlă sunt, prin urmare, potrivite și pentru încăperile de bucătărie în care vor fi prezenți copii. Sticla securizată, pe care o folosim la producerea panourilor, este rezistentă la zgârieturi și deteriorări mecanice.

Panourile de sticlă vor face o impresie excelentă în fiecare bucătărie. În ciuda formei sale moderne, sticla imprimată este folosită și în bucătăriile stilizate. Este suficient să alegeți o imagine grafică sau un motiv care să se potrivească cu restul echipamentelor de bucătărie. Datorită versatilității lor, panourile sunt unul dintre decorurile alese cel mai des pentru bucătărie. Sticla combină modernitatea și tradiția. Merită să profitați de aceste caracteristici și posibilități nelimitate atunci când vine vorba despre alegerea unui subiect sau a unui model. Aceasta este o soluție foarte simplă, dar care are un impact foarte mare asupra aspectului general al bucătăriei. Surprindeți-vă familia și musafirii cu o imagine grafică uimitoare care decorează bucătăria sau chicineta. Panourile decorative Lacobel sunt cea mai bună alternativă pentru faianța tradițională. Prin urmare, dacă sunteți în căutarea unor soluții dovedite pentru decorul bucătăriei, alegeți modele moderne pe sticlă. Plasarea acestora între blat și dulapurile superioare sau hotă va permite expunerea noii decorații.

Vă recomandăm, de asemenea, tocătoare din sticlă care vor completa amenajarea bucătăriei cu o temă suplimentară și valori funcționale, și tablouri imprimate pe sticlă pentru alte interioare.

Panouri de bucătărie la comandă

Panourile de bucătărie din sticlă la comandă sunt un înlocuitor excelent pentru glazura tradițională. Acestea sunt cel mai adesea folosite pentru a acoperi suprafața dintre dulapuri și blaturi pentru a face bucătăria mai atractivă și pentru a-i oferi o atmosferă unică. Ele sunt ușor de păstrat curate - sticla securizată este rezistentă la umiditate și grăsime, și pe lânga aceasta foarte estetică. În oferta magazinului nostru veți găsi o mulțime de imprimeuri frumoase gata făcute.În magazinul nostru Wallmuralia există modele standard de panouri de sticlă pentru bucătărie, dar este, de asemenea, posibil să comandați panouri de bucătărie la comandă de la noi. Dacă aveți nevoie de o dimensiune diferită a panoului (panourilor), contactați-ne printr-un formular special pregătit.

Panouri de sticlă pentru baie la dimensiune

Panourile din sticlă personalizate sunt unul dintre cele mai dorite elemente ale echipamentului de baie. Pe lângă faptul că sunt foarte funcționale - rezistente la umiditate și ușor de curățat, datorită imprimeurilor unicr, acestea aduc culoare și caracter băii. Avantajul panourilor de duș din sticlă este, de asemenea, că acestea pot fi folosite în orice tip de baie – tradițională sau modernă.Este posibil să comandați panouri de duș personalizate de la noi, contactați-ne prin intermediul formularului pregătit pentru dvs.