Panouri de sticlă pentru bucătărie

Panouri de perete de bucătărie din sticlă securizată

O bucătărie elegantă necesită un decor elegant. O soluție perfectă sunt panourile de sticlă cu imprimeu. Se potrivesc ideal în bucătăriile moderne și elegante. Sunt ușor de întreținut și nu există probleme majore la spălarea murdăriei de pe ele. Panourile pe sticlă sunt un decor sofisticat care poate fi combinat cu un interior modern de bucătărie.

Panou de bucătărie
ceașcă de cafea - 100x50 cm
Panou de bucătărie ceașcă de cafea
399.99 LEI
detalii
Panou sticla securizata bucatarie
zăgaz din lemn - 100x50 cm
Panou sticla securizata bucatarie zăgaz din lemn
399.99 LEI
detalii
Panou de bucătărie
cos de fructe - 100x50 cm
Panou de bucătărie cos de fructe
399.99 LEI
detalii
Panou perete bucătărie
tigru cascadă - 100x50 cm
Panou perete bucătărie tigru cascadă
399.99 LEI
detalii
Panou perete bucătărie
semințe de papadie - 100x50 cm
Panou perete bucătărie semințe de papadie
399.99 LEI
detalii
Panou perete bucătărie
muzician de stradă - 100x50 cm
Panou perete bucătărie muzician de stradă
399.99 LEI
detalii
Sticlă pentru bucătărie
Orhidee - 100x50 cm
Sticlă pentru bucătărie Orhidee
399.99 LEI
detalii
Sticlă pentru bucătărie
fundal hexagoane - 100x50 cm
Sticlă pentru bucătărie fundal hexagoane
399.99 LEI
detalii
Sticlă bucătărie
flori de câmp - 100x50 cm
Sticlă bucătărie flori de câmp
399.99 LEI
detalii
Sticlă printata bucătărie
Decoratiuni pe raft - 100x50 cm
Sticlă printata bucătărie Decoratiuni pe raft
399.99 LEI
detalii
Sticlă printata bucătărie
abstract - 100x50 cm
Sticlă printata bucătărie abstract
399.99 LEI
detalii
Panou de bucătărie
valuri abstracte - 100x50 cm
Panou de bucătărie valuri abstracte
399.99 LEI
detalii
Panou sticla securizata bucatarie
Cafeaua de dimineață - 100x50 cm
Panou sticla securizata bucatarie Cafeaua de dimineață
399.99 LEI
detalii
Sticlă bucătărie
Un coș de legume fructe - 100x50 cm
Sticlă bucătărie Un coș de legume fructe
399.99 LEI
detalii
Sticlă pentru bucătărie
valuri abstracte - 100x50 cm
Sticlă pentru bucătărie valuri abstracte
399.99 LEI
detalii
Panou perete bucătărie
Fructele si apa - 100x50 cm
Panou perete bucătărie Fructele si apa
399.99 LEI
detalii
Sticlă pentru bucătărie
Lemnul în șemineu - 100x50 cm
Sticlă pentru bucătărie Lemnul în șemineu
399.99 LEI
detalii
Sticlă pentru bucătărie
Fructe si legume - 100x50 cm
Sticlă pentru bucătărie Fructe si legume
399.99 LEI
detalii
Panou sticlă bucătărie
cuburi - 100x50 cm
Panou sticlă bucătărie cuburi
399.99 LEI
detalii
Panou sticla securizata bucatarie
ghiocei - 100x50 cm
Panou sticla securizata bucatarie ghiocei
399.99 LEI
detalii
Sticlă pentru bucătărie
Vin și struguri - 100x50 cm
Sticlă pentru bucătărie Vin și struguri
399.99 LEI
detalii

Cele mai populare motive grafice pentru panouri de bucătărie din sticlă

În galeriile noastre, propunem multe motive diferite, imprimate pe panouri de sticlă pentru bucătărie prin metode digitale. Acestea creează un efect de spațiu mai mare, iar încăperea devine mai luminoasă. Prin urmare, panourile din sticlă de bucătărie sunt potrivite în special pentru bucătăriile mici și înghesuite. Desigur, acestea vor arăta frumos și în spații mari, unde vor spori percepția dimensiunilor încăperii. Pentru panourile de bucătărie din sticlă, cel mai adesea sunt alese motive cu fructe, legume și ierburi aromate, precum și cafea, ceai și natură, în înțelesul larg al cuvântului, și peisaje .. În bucătării se potrivesc foarte bine motivele cu ierburi, flori, priveliști frumoase, peisaje provensale, câmpuri de lavandă și multe altele. În bucătăriile moderne, foarte bine arată imprimeurile pe sticlă sub formă de panoramă de oraș, spațiu cosmic sau abstracții, beton, marmură sau efecte 3D.

Decorațiuni sigure și ușor de curățat

Cele mai sofisticate decorațiuni din sticlă reprezintă un accesoriu frumos pentru o bucătărie modernă. Utilizarea acestora nu este foarte solicitantă. De obicei, sunt montate în pereți și în alte elemente ale încăperii, astfel încât rareori se întâmplă să cadă sau să se spargă. Panourile din sticlă pot fi păstrate curate cu ușurință, spre deosebire de faianța tradițională, în cazul căreia se murdăresc repede rosturile și care își pierde calitățile estetice în timp. Panourile pe sticlă sunt, prin urmare, potrivite și pentru încăperile de bucătărie în care vor fi prezenți copii. Sticla securizată, pe care o folosim la producerea panourilor, este rezistentă la zgârieturi și deteriorări mecanice.

Panourile de sticlă vor face o impresie excelentă în fiecare bucătărie. În ciuda formei sale moderne, sticla imprimată este folosită și în bucătăriile stilizate. Este suficient să alegeți o imagine grafică sau un motiv care să se potrivească cu restul echipamentelor de bucătărie. Datorită versatilității lor, panourile sunt unul dintre decorurile alese cel mai des pentru bucătărie. Sticla combină modernitatea și tradiția. Merită să profitați de aceste caracteristici și posibilități nelimitate atunci când vine vorba despre alegerea unui subiect sau a unui model. Aceasta este o soluție foarte simplă, dar care are un impact foarte mare asupra aspectului general al bucătăriei. Surprindeți-vă familia și musafirii cu o imagine grafică uimitoare care decorează bucătăria sau chicineta. Panourile decorative Lacobel sunt cea mai bună alternativă pentru faianța tradițională. Prin urmare, dacă sunteți în căutarea unor soluții dovedite pentru decorul bucătăriei, alegeți modele moderne pe sticlă. Plasarea acestora între blat și dulapurile superioare sau hotă va permite expunerea noii decorații.

Vă recomandăm, de asemenea, tocătoare din sticlă care vor completa amenajarea bucătăriei cu o temă suplimentară și valori funcționale, și tablouri imprimate pe sticlă pentru alte interioare.

Panouri de bucătărie la comandă

Panourile de bucătărie din sticlă la comandă sunt un înlocuitor excelent pentru glazura tradițională. Acestea sunt cel mai adesea folosite pentru a acoperi suprafața dintre dulapuri și blaturi pentru a face bucătăria mai atractivă și pentru a-i oferi o atmosferă unică. Ele sunt ușor de păstrat curate - sticla securizată este rezistentă la umiditate și grăsime, și pe lânga aceasta foarte estetică. În oferta magazinului nostru veți găsi o mulțime de imprimeuri frumoase gata făcute.În magazinul nostru Wallmuralia există modele standard de panouri de sticlă pentru bucătărie, dar este, de asemenea, posibil să comandați panouri de bucătărie la comandă de la noi. Dacă aveți nevoie de o dimensiune diferită a panoului (panourilor), contactați-ne printr-un formular special pregătit.

Panouri de sticlă pentru baie la dimensiune

Panourile din sticlă personalizate sunt unul dintre cele mai dorite elemente ale echipamentului de baie. Pe lângă faptul că sunt foarte funcționale - rezistente la umiditate și ușor de curățat, datorită imprimeurilor unicr, acestea aduc culoare și caracter băii. Avantajul panourilor de duș din sticlă este, de asemenea, că acestea pot fi folosite în orice tip de baie – tradițională sau modernă.Este posibil să comandați panouri de duș personalizate de la noi, contactați-ne prin intermediul formularului pregătit pentru dvs.