Flori și plante - Gaură 3D Beton

Plantele și florile sunt motive care ne-au încântat dintotdeauna. Probabil, pentru că sunt atât de colorate, diverse și frumoase. De aceea, sunt adesea folosite ca laitmotiv pe toate tipurile de decorațiuni de perete. Nu puteau, deci, să lipsească nici din galeriile de autocolante cu gaură într-un perete de beton.

Autocolantele cu găuri 3D flori și plante formează o frumoasă galerie de motive vegetale unice pe care le putem vedea printr-o gaură în perete. Această formă este un decor modern și deosebit de impresionant pentru pereți. Autocolantul este tăiat într-o formă neregulată. Pe margini sunt imprimate fragmente de beton deteriorat , iar în mijloc puteți vedea motivul selectat cu plante sau cu flori, ca și cum s-ar afla chiar în spatele peretelui dvs.

Fototapetele în formă de găuri 3D cu motive vegetale pot fi lipite pe peretele sufrageriei sau al dormitorului. Autocolantele de perete sub formă de gaură 3D vor funcționa, de asemenea, bine pe un perete dintr-un coridor îngust, dar și în bucătărie sau baie.