WallMuralia Blog

Ce ceas pentru bucătărie și sufragerie - 5 sugestii verificate

Ce ceas pentru bucătărie și sufragerie - 5 sugestii verificate

Bucătăria și sufrageria sunt încăperi care ar trebui să stimuleze pofta de mâncare. De aceea, amenajarea lor este extrem de importantă. Accesoriile precum șervețele, fețe de masă, ceasuri de perete sau perdele contează foarte mult. Acestea conferă stil, însuflețesc interiorul și îmbunătățesc starea de spirit. În articolul de mai jos veți găsi mai multe informații despre cum să alegeți un ceas de perete care să se potrivească nu numai nevoilor dvs., ci și gustului dvs. și care să facă din fiecare masă un adevărat festin pentru simțuri.

Ceas pătrat de perete à la cărămidă

Extrem de modern, practic și stilat - ceas de perete din sticlă cu motiv de cărămidă. Se potrivește în interioarele decorate în stiluri moderne, scandinave și vintage. Este universal și minimalist. Este un omagiu pentru iubitorii de geometrie clasică și fanii decorurilor originale. Discret, elegant, simplu și subtil, se va potrivi în orice bucătărie și sufragerie. În plus, culoarea albă a ceasului menționat se potrivește perfect în interioarele moderne.

Ceas cu vedere la cer

Cu ce asociați cerul? Cu lux? Cu raiul? Cu relaxare? Puteți avea totul dacă investiți într-un ceas de perete cu vedere spre nori. Privindu-l, nu numai că veți verifica ora, dar vă veți simți și fericiți, ușori și relaxați. Priveliștile cu nori sunt foarte utile și relaxante pentru mintea noastră. Culori calmante, contururi fluide și linii ușoare. Merită să luați în considerare un astfel de decor, deoarece are un efect liniștitor și calmant.

Ceas de perete cu mere

Avem aici iubitori de mere? Dacă da, vă propunem un ceas de bucătărie apetisant cu mere suculente. Privindu-l, puteți simți gustul fructelor. Este colorat, apetisant și energic. Acționează asupra simțurilor și stimulează imaginația. În plus, are un aspect extrem de modern și însuflețește interiorul. Este un omagiu adus iubitorilor de natură, culori puternice și plăceri gustoase.

Ceas de sticlă cu iepure

Nu aveți nevoie de un animal pentru ca să simțiți tandrețe, este îndeajuns un ceas de sticlă cu motiv de iepure. Este practic, drăguț și stilat. Oricine are un animal sau pur și simplu iubește animalele știe că un prieten pufos – viu sau pictat – îmbunătățește starea de spirit, ne înveselește și dă energie. Privind iepurele blănos, este imposibil să nu zâmbești. De aceea, acesta este un gadget perfect pentru sufragerie care vă va face să zâmbiți la vederea micului animal cu urechi lungi, chiar dacă veți avea o dispoziție proastă. Ceasul cu iepure este nu numai un dispozitiv de măsurare a timpului, ci are și un efect terapeutic – alungă emoțiile negative, gândurile rele și sentimentele triste.

Ceas cu fructe pentru bucătărie

Chiar dacă într-o anumită zi nu aveți poftă de mâncare, uitându-vă la ceasul de perete cu fructe, vă va reveni pofta pentru o gustare dulce și suculentă. Acesta este un gadget perfect pentru bucătărie sau sufragerie. Nu numai că stimulează pofta de mâncare și indică ora, ci și înviorează interiorul și evocă vara – chiar și în mijlocul iernii. Suntem siguri că tuturor le va plăcea acest tip de gadget, mai ales că se potrivește în bucătării și sufragerii aranjate în orice stil.


S-ar putea să vă intereseze:

Citeşte deasemenea:
15.04.2021

Decorați-vă interiorul cu autocolante - cele mai populare modele

Autocolantele de perete sunt nu numai un decor original pentru camera unui copil. Astăzi, autocolantele pot oferi mobilierului dvs. o nouă viață. Ce autocolante să alegeți? Ce tipare sunt la modă în acest sezon? Care autocolante se potrivesc în dormitor și care pentru camera copiilor?

mai mult
11.03.2021

Cum să amenajați o sufragerie conectată cu bucătăria?

În clădirile moderne, rar veți mai găsi sufragerii care să nu fie conectate cu bucătăria. Această soluție permite noi posibilități de amenajare, mai ales atunci când apartamentul are o sufragerie cu bucătărie de 25 m2. Cum să amenajați o sufragerie cu bucătărie nu numai modern, ci și confortabil?

mai mult
23.02.2021

Un dormitor mic - aranjamente și inspirații moderne pentru un interior la modă

Un dormitor mic constituie o problemă destul de grea, atunci când vine vorba despre un design interior reușit și funcțional. În primul rând, trebuie să luați în considerare fiecare centimetru de spațiu disponibil și să profitați de el la maxim într-un mod funcțional.

mai mult
21.01.2021

Cum se monteazăpanourile de sticlă în bucătărie?

Plăcile ceramice au fost întotdeauna o modalitate bună de a spori estetica pereților din bucătărie. În același timp, erau foarte funcționale. Astăzi rolul lor este preluat de panourile de sticlă. Rezistente la zgârieturi, șocuri termice și temperaturi ridicate. 

mai mult