Decorații pe sticlă – design modern

Decorații pe sticlă – design modern

Amenajările interioare moderne sunt din ce în ce mai des caracterizate printr-un stil minimalist, unde contează spațiul liber, accentele decorative delicate și formele simple. În plus, apar multe accente metalice și de sticlă. Decorațiunile moderne pe sticlă se încadrează perfect în această tendință.

Cum poate fi schimbat interiorul unui apartament cu ajutorul unor decorațiuni din sticlă?

Printre formele moderne de decor, putem găsi tot mai multe elemente în care este folosită sticla. În bucătăriile noastre predomină panourile pe sticlă, pe blaturi și pe mese stau tocătoare din sticlă , iar de pereți atârnă foto tablouri pe sticlă și ceasuri de perete din sticlă. După cum se vedea, cererea și popularitatea decorațiunilor pe sticlă este în continuă creștere. Nimic neobișnuit. Sticla folosită ca bază pentru decorațiuni are multe avantaje și probabil fiecare va recunoaște că arată extrem de impresionant.

Sticla reprezintă, în primul rând, un design modern, simplitate și strălucire. Este, de asemenea, un substrat extrem de bun, pe care putem aplica prin imprimare digitală practic orice fotografie cu rezoluție bună. Combinația dintre avantajele sticlei și calitatea imprimării permite crearea unor decorațiuni neobișnuite. Datorită libertății de imprimare, puteți crea infinit de multe motive frumoase și unice care pot fi apoi utilizate în orice încăpere. În camerele de acasă, în birouri, magazine sau puncte de servicii. Este îndeajuns să alegeți un motiv care se potrivește cu tema unei anumite încăperi sau cu scopul acesteia și aveți un decor frumos și unic pe sticlă. În al doilea rând, putem fi siguri că datorită avantajelor sticlei, panoul nostru de sticlă pentru bucătărie, tabloul pe sticlă sau ceasul de sticlă se va caracteriza printr-o bogăție de culori saturate subliniate în plus de strălucirea delicată conferită de sticlă.

Vă invităm în galeriile noastre de tablouri pe sticlă, panouri de sticlă pentru bucătărie și ceasuri pe sticlă »


S-ar putea să vă intereseze:

Citeşte deasemenea:
16.05.2022

Bucătărie albă – idei care arată că culorile neutre nu se demodează niciodată

Bucătăria albă este un clasic în sine. Această schemă de culori poate fi împinsă în toate direcțiile - de la aranjamente moderne la cele mai confortabile și clasice. Datorită texturilor, puteți crea o bucătărie rustică caldă și prietenoasă sau puteți alege ceva mai șic și îndrăzneț.

mai mult
07.04.2022

O sufragerie într-un stil minimalist - cum s-o aranjați?

Minimalismul a apărut ca o reacție la excesul de lucruri care nu oferă vieților noastre nicio valoare. Din ce în ce mai des, oamenii decid să adopte interioare minimaliste pentru a scăpa de excesul care ne provoacă o stare de spirit mai proastă. Fiecare dintre noi visează la un moment de liniște după o zi grea. Sufrageria într-un stil minimalist este creată tocmai pentru asta!

mai mult
17.03.2022

Amenajăm un living gri - ce accesorii și echipamente vor însufleți interiorul?

Designul gri al camerei de zi este o alegere populară pentru mulți proprietari. Este o culoare foarte neutră, datorită căreia o face perfectă pentru orice aranjament. Griul este cea mai bună nuanță, dacă doriți ca, casa dvs. să arate modernă și elegantă.

mai mult
08.11.2021

Bucătărie în stil industrial - cum să o amenajați?

A venit timpul să vă reproiectați complet bucătăria? Sau doriți dar să reîmprospătați aspectul? Poate că simplitatea și funcționalitatea bucătăriei industriale vă va place! Vă sugerăm cum să creați o atmosferă industrială, modernă în câțiva pași.

mai mult