WallMuralia Blog

Decorații pe sticlă – design modern

Decorații pe sticlă – design modern

Amenajările interioare moderne sunt din ce în ce mai des caracterizate printr-un stil minimalist, unde contează spațiul liber, accentele decorative delicate și formele simple. În plus, apar multe accente metalice și de sticlă. Decorațiunile moderne pe sticlă se încadrează perfect în această tendință.

Cum poate fi schimbat interiorul unui apartament cu ajutorul unor decorațiuni din sticlă?

Printre formele moderne de decor, putem găsi tot mai multe elemente în care este folosită sticla. În bucătăriile noastre predomină panourile pe sticlă, pe blaturi și pe mese stau tocătoare din sticlă , iar de pereți atârnă foto tablouri pe sticlă și ceasuri de perete din sticlă. După cum se vedea, cererea și popularitatea decorațiunilor pe sticlă este în continuă creștere. Nimic neobișnuit. Sticla folosită ca bază pentru decorațiuni are multe avantaje și probabil fiecare va recunoaște că arată extrem de impresionant.

Sticla reprezintă, în primul rând, un design modern, simplitate și strălucire. Este, de asemenea, un substrat extrem de bun, pe care putem aplica prin imprimare digitală practic orice fotografie cu rezoluție bună. Combinația dintre avantajele sticlei și calitatea imprimării permite crearea unor decorațiuni neobișnuite. Datorită libertății de imprimare, puteți crea infinit de multe motive frumoase și unice care pot fi apoi utilizate în orice încăpere. În camerele de acasă, în birouri, magazine sau puncte de servicii. Este îndeajuns să alegeți un motiv care se potrivește cu tema unei anumite încăperi sau cu scopul acesteia și aveți un decor frumos și unic pe sticlă. În al doilea rând, putem fi siguri că datorită avantajelor sticlei, panoul nostru de sticlă pentru bucătărie, tabloul pe sticlă sau ceasul de sticlă se va caracteriza printr-o bogăție de culori saturate subliniate în plus de strălucirea delicată conferită de sticlă.

Vă invităm în galeriile noastre de tablouri pe sticlă, panouri de sticlă pentru bucătărie și ceasuri pe sticlă »


S-ar putea să vă intereseze:

Citeşte deasemenea:
15.04.2021

Decorați-vă interiorul cu autocolante - cele mai populare modele

Autocolantele de perete sunt nu numai un decor original pentru camera unui copil. Astăzi, autocolantele pot oferi mobilierului dvs. o nouă viață. Ce autocolante să alegeți? Ce tipare sunt la modă în acest sezon? Care autocolante se potrivesc în dormitor și care pentru camera copiilor?

mai mult
11.03.2021

Cum să amenajați o sufragerie conectată cu bucătăria?

În clădirile moderne, rar veți mai găsi sufragerii care să nu fie conectate cu bucătăria. Această soluție permite noi posibilități de amenajare, mai ales atunci când apartamentul are o sufragerie cu bucătărie de 25 m2. Cum să amenajați o sufragerie cu bucătărie nu numai modern, ci și confortabil?

mai mult
23.02.2021

Un dormitor mic - aranjamente și inspirații moderne pentru un interior la modă

Un dormitor mic constituie o problemă destul de grea, atunci când vine vorba despre un design interior reușit și funcțional. În primul rând, trebuie să luați în considerare fiecare centimetru de spațiu disponibil și să profitați de el la maxim într-un mod funcțional.

mai mult
21.01.2021

Cum se monteazăpanourile de sticlă în bucătărie?

Plăcile ceramice au fost întotdeauna o modalitate bună de a spori estetica pereților din bucătărie. În același timp, erau foarte funcționale. Astăzi rolul lor este preluat de panourile de sticlă. Rezistente la zgârieturi, șocuri termice și temperaturi ridicate. 

mai mult