WallMuralia Blog

Decorați-vă interiorul cu autocolante - cele mai populare modele

Decorați-vă interiorul cu autocolante - cele mai populare modele

Autocolantele de perete sunt nu numai un decor original pentru camera unui copil. Astăzi, autocolantele pot oferi mobilierului dvs. o nouă viață. Ce autocolante să alegeți? Ce tipare sunt la modă în acest sezon? Care autocolante se potrivesc în dormitor și care pentru camera copiilor?

Autocolante de perete - de ce merită să cumpărați?

Autocolantele de perete sunt o alternativă foarte bună pentru tapet. Sunt mult mai mici, pot fi lipite ușor și sunt la fel de durabile. Dacă nu doriți o renovare majoră, autocolantele vor conferi interiorului un caracter nou și veți economisi timp. Autocolantele de perete pot avea dimensiuni diferite. În oferta noastră veți găsi, de asemenea, diverse modele care se potrivesc la aproape orice design interior. Autocolantele de perete sunt rezistente la deteriorări mecanice, umezeală și nu se estompează. Sunt, de asemenea, mult mai accesibile ca preț decât tapetul, așa că înainte de a vă decide să schimbați interiorul, alegeți accesoriile. Se poate dovedi că autocolantul de perete va fi mult mai potrivit atât vizual, cât și financiar.

Ce tipare de autocolante vor fi la modă în sezonul primăvară/vară 2021?

În sezonul primăvară-vară 2021, pe pereți vor înflori o mulțime de flori. Autocolantele de perete cu modele florale vor conferi sufrageriei sau dormitorului delicatețe și subtilitate. Florile, populare în momentul de față nu numai în ghivece, dovedesc faptul că tendințele de decorare se inspiră în continuare din natură. De aceea materialele naturale, ecologice, culorile pământului și compozițiile florale vor fi la modă în acest sezon.

autocolante de perete

Ce autocolante vor fi un accesoriu original pentru camera unui copil?

Camera unui copil este un loc special și solicitant în ceea ce privește decorul. Merită să acordați timp și să planificați cu atenție decorul, astfel încât micuțul dvs. să fie încântat. Ce autocolante să alegeți pentru camera unui copil? Unice, neconvenționale, colorate. Tocmai așa arată autocolantele de perete cu gaură 3d, care pot fi lipite cu ușurință pe perete, iar interiorul va căpăta un design original. Autocolantele tridimensionale sunt la fel de populare ca autocolantele dedicate pentru mobila IKEA. Mobilierul IKEA este un accesoriu nelipsit din camera unui copil. Este durabil, solid și are un design simplu. Culorile dominante ale mobilierului IKEA pentru copii sunt lemnul pal și albul, așa că după o lungă perioadă de utilizare, aspectul acestuia poate deveni plictisitor. Pentru a aduce rapid și eficient energie nouă în camera copilului, vizitați oferta de autocolante dedicate mobilierului din seriile: IKEA KURA BED și IKEA DUKTIG. Aceste autocolante sunt durabile, rezistente la deteriorări mecanice și umezeală, imprimeurile nu se estompează nici după o perioadă lungă de utilizare zilnică.

Ce autocolante să alegeți pentru sufragerie?

Autocolantele de perete în sufragerie sunt una dintre cele mai interesante decorațiuni care vor aduce o atmosferă unică. În acest sezon, alegeți motive botanice și vegetale care vor aduce în interior energia primăverii. Alegeți culori precum cărămida, nisipul, gri, bleumarin, vișiniu sau măsliniu. O astfel de selecție de culori calmează, relaxează și face interiorul mai plăcut și mai confortabil. Motivele vegetale, cum ar fi frunzele verzi, mari, completează compoziția generală. Dacă sufrageria dvs. este amenajată în stil boho, alegeți culori deschise și autocolante de perete cu un model de prinzător de vise sau pene.

autocolante pentru us

O altă idee, la fel de unică, pentru amenajarea unui salon sunt autocolante pentru uși. Deși o astfel de soluție poate părea surprinzătoare, autocolantul de ușă va funcționa bine în cazul în care vă plictisiți de designul ușii sau intenționați să schimbați complet decorul.. Ideea de a vă pune un autocolant pe ușă este o modalitate bună de a oferi ușii o nouă viață.

Autocolantele de perete și pentru uși sunt modalități dovedite și rapide pentru un aranjament de primăvară. Descoperă energia proaspătă de primăvară și folosește potențialul detaliilor!


CUM SĂ AMENAJAȚI O SUFRAGERIE CONECTATĂ CU BUCĂTĂRIA?

CUM SE MONTEAZĂPANOURILE DE STICLĂ ÎN BUCĂTĂRIE?

UN DORMITOR MIC - ARANJAMENTE ȘI INSPIRAȚII MODERNE PENTRU UN INTERIOR LA MODĂ

Citeşte deasemenea:
09.08.2021

Cum se poate pentru doi copii să amenajăm o cameră mică? Idei și inspirații design-ului interior pentru frați

Când numărul de dormitoare este limitat, o cameră comună pentru copii devine o necesitate. Adesea, o mare provocare pentru părinți este de a crea un design care să exprime în mod egal personalitatea fiecăruia dintre frați.

mai mult
09.07.2021

Cum să aranjați modern un hol - aranjamente și idei care vă vor inspira!

Coridorul este cartea de vizită a întregii case. Aceasta este prima încăpere pe care o văd musafirii, deci este foarte important să fie proiectată nu numai funcțional, ci și reprezentativ. Coridorul ar trebui să fie o introducere elegantă pentru întreaga casă.

mai mult
15.06.2021

Cum să amenajați camera unui copil?

Amenajarea unei camere pentru copii este o adevărată provocare pentru părinții care vor să o facă nu numai atractivă, ci și complet funcțională. Indiferent dacă camera aparține unui băiat sau unei fete, este important ca spațiul să stimuleze imaginația și să permită atât unui preșcolar, cât și unui copil de vârstă școlară să se dezvolte.

mai mult
18.05.2021

Cum să aranjezi un dormitor în stil scandinav? Verifică și inspiră-te cu idei noi

Spațiul clasic inspirat de Scandinavia pune accent mai mare asupra funcționalității, decât esteticii. Pentru multe persoane, interioarele concepute minimal în stilul scandinav par să fie puțin confortabile și austere, dar accesoriile unice și bine gândite folosite cu acest stil fac spațiul fermecător și unic.

mai mult